Tuesday, December 21, 2021

22 årig dating 37 årig

22 årig dating 37 årig



Reglen for maksimal alder er således ret ineffektiv til at fange, hvad mænd faktisk mener er acceptabelt. Vilkår Privatlivspolitik. Om forfatteren. Hovedmenu U. I stedet rapporterer mænd om maksimal acceptable partneralder, der svæver omkring deres egen alder gennem 40'erne. For en person på 70 år er den nederste grænse for respektabilitet





Joe Manchin privat fortalte kolleger Forældre bruger børneskattefradrag på stoffer



Sendt 2. maj, anmeldt af Lybi Ma. Hvad er den acceptable minimumsalder for en datingpartner? Når dette spørgsmål kommer op i samtalen, citerer nogen uundgåeligt 22 årig dating 37 årig halvdelen af ​​din alder plus syv reglen. Denne regel siger, at ved at dividere din egen alder med to og derefter tilføje syv kan du finde den socialt acceptable minimumsalder for enhver, du vil date.


Med lidt hurtig matematik giver reglen en minimum og maksimum partneralder baseret på din faktiske alder, som du, hvis du vælger at følge den, kan bruge til at guide dine datingbeslutninger. Et diagram over reglens maks. og min. partneralders uoverensstemmelser baseret på en persons faktiske alder. Nytten af ​​denne ligning? Det giver dig mulighed for at kortlægge acceptable aldersforskelle, der justeres over årene.


Men hvor legitim er denne regel? Passer det med vores videnskabelige forståelse af aldersrelaterede præferencer for dating? Gælder det altid? Skulle det nogensinde? Forskere Buunk og kolleger bad mænd og kvinder om at identificere de aldre, de ville overveje, når de vurderede nogen for forhold med forskellige niveauer af involvering.


Folk rapporterede forskellige alderspræferencer for ægteskab; et seriøst forhold; blive forelsket; afslappet sex; og seksuelle fantasier. Baseret på de tal, Buunk og kolleger har givet, og dermed er tallene kun informerede tilnærmelser. Jeg genloddede deres data og overlejrede maks. og min. aldersintervaller defineret af halv-din-alder-plus-7-reglen.


Du kan se, at mænd grundlæggende følger reglen for præferencer for minimumsalder for ægteskabelige forhold blå søjler og seriøse datingforhold gule søjler. Disse alderspræferencer svæver konsekvent omkring de værdier, der er angivet af reglen den sorte linje. Om noget, i praksis er mænd mere konservative, når det kommer til foretrukket ægteskab, idet de foretrækker en højere minimumsalder end reglen ville sige er OK.


Når det kommer til seksuelle fantasier, har mænd dog præferencer for minimumsalder, der er yngre end reglen ville angive passende. For eksempel rapporterer denne prøve af årige mænd, at det er acceptabelt at fantasere om kvinder i 20'erne, hvilket reglen ville sige er uacceptabelt. Men fantasier er selvfølgelig ikke generelt underlagt offentlig kontrol, og reglen er kun designet til at beregne, hvad der er socialt acceptabelt i offentligheden - så denne uoverensstemmelse er ikke nødvendigvis en fejl i reglen.


Reglen overvurderer den opfattede accept af, at mænd bliver involveret med ældre kvinder, 22 årig dating 37 årig. I stedet rapporterer mænd om maksimal acceptable partneralder, der svæver omkring deres egen alder gennem 40'erne. Efter 40 år forbliver den maksimale alderspræference for de fleste kategorier lavere end deres egen alder. Reglen for maksimal alder er således ret ineffektiv til at fange, hvad mænd faktisk mener er acceptabelt.


Casestudie: George Clooney. Han nærmede sig linjen med to andre partnere, men er godt inden for tærsklen i sit ægteskab med Amal Alamuddin. Minimumsreglen halv-din-alder-plus-syv ser ud til at fungere for mænd, selvom maksimumsreglen kommer til kort, idet den ikke afspejler empiriske aldersrelaterede præferencer. Med andre ord, mens reglen siger, at årige kvinder kan føle sig trygge ved at date årige mænd, afspejler dette ikke kvinders sociale præferencer og standarder.


Kvinder i 40'erne tror, ​​at cirka 35 år eller ældre er acceptabelt for ægteskab eller et forhold. Reglen siger, at det er acceptabelt for årige kvinder at date mænd, der er op til 46 år, 22 årig dating 37 årig i virkeligheden siger årige kvinder, at deres maksimale acceptable partneralder ville være mindre end 40 omkring Case Study: Demi Moore.


På tidspunktet for deres adskillelse i22 årig dating 37 årig, men Kutcher, dengang 33, havde krydset minimumstærsklen Nysgerrige outsidere er hurtige til at vurdere, hvornår de kan se en stor aldersforskel mellem to romantiske partnere. Måske er det derfor, reglen er så tiltalende. I 22 årig dating 37 årig verden, hvor mange sociale normer ofte er uudtalte, definerer halv-din-alder-plus-7-reglen konkret en grænse.


Men reglen kortlægger ikke perfekt på faktiske rapporter om, hvad der er socialt acceptabelt. Til tider er det for stringent, men oftest virker det for skånsomt og tolererer alderssammenkoblinger, som de fleste mennesker ikke er komfortable med. Så hvis du følger reglen om halvdelen af ​​din alder plus 7 år, skal du vide, at den muligvis ikke er perfekt eller virkelig afspejler aldersrelateret præference. Du kan også sørge for at henvise til den maksimale alder med omtanke - minimumsalderens retningslinje ser ud til at være mere på mål og mere for mænd end kvinder, 22 årig dating 37 årig.


Buunk, B. Alderspræferencer for kammerater i forhold til køn, egen alder og involveringsniveau. Evolution og menneskelig adfærd22 Theresa DiDonato, Ph. Ego og selvtjenende skævheder former 22 årig dating 37 årig livshistorie, vi deler med verden – og med os selv. Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Theresa E. DiDonato Ph. Mød, fang og behold. Hvem er for ung eller for gammel til at du kan date?


Forskning viser, at én velkendt retningslinje måske ikke virker for alle. Sendt 2. maj, anmeldt af Lybi Ma Del. Nøglepunkter Folk bruger ofte "halv-din-alder-plus-7-reglen" til at bestemme den mindste socialt acceptable alder, de kan date - men det virker ikke altid. I nogle tilfælde afspejler resultaterne af "halv-din-alder-plus-7-reglen" ikke videnskabelig dokumentation for alderspræferencer.


Mænd foretrækker en minimumsalder, der er højere end "halv-din-alder-plus-7-reglen" ville sige er okay. Referencer Buunk, B. Om forfatteren. Læs Næste. Rygpsykologi i dag. Tilbage Find en terapeut. Få hjælp Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapimedlemmer Login Tilmeld dig USA Austin, TX Brooklyn, NY Chicago, IL Denver, CO Houston, TX Los Angeles, CA New York, NY Portland, OR San Diego, CA San Francisco, CA Seattle, WA Washington, DC.


Tilbage Få hjælp. Mental sundhed Misbrug Angst ADHD Aspergers autisme Bipolar lidelse Kronisk smerte Depression Spiseforstyrrelser.


Personlighed Passiv Aggression Personlighed Generthed. Personlig vækst Målsætning Lykke Positiv psykologi Rygestop. Relationer Lav seksuel lyst Relationer Sex. Familieliv Børneudvikling Forældreskab. Se hjælpeindeks, 22 årig dating 37 årig. Har jeg brug for hjælp? Selvtests Terapicenter NYHED. Tal med nogen Find en terapeut Find et behandlingscenter Find en psykiater Find en støttegruppe Find teleterapi. Tilbage Magasinet. November Kend dig selv: Fra selvbedrag til selvledelse Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv.


Tilbage i dag. Mest populære 8 tegn på følelsesmæssig omsorgssvigt i din familie Ny forskning afslører, hvorfor nogle mennesker er ensomme "Do's and Don'ts" for at leve som en indadvendt følelsesmæssig omsorgssvigt er en almindelig årsag til ferietomhed 4 nøgler til at få et forhold til at fungere. Vigtige læsninger. Trendende emner Coronavirus sygdom Narcissisme Demens Bias Affektive prognoser Neurovidenskab.





seler dating kontaktannoncer



Passer det med vores videnskabelige forståelse af aldersrelaterede præferencer for dating? Gælder det altid? Skulle det nogensinde? Forskere Buunk og kolleger bad mænd og kvinder om at identificere de aldre, de ville overveje, når de vurderede nogen for forhold med forskellige niveauer af involvering. Folk rapporterede forskellige alderspræferencer for ægteskab; et seriøst forhold; blive forelsket; afslappet sex; og seksuelle fantasier.


Baseret på de tal, Buunk og kolleger har givet, og dermed tallene er kun informerede tilnærmelser, har jeg omplotteret deres data ved at overlejre maks. og min. aldersintervaller defineret af halv-din-alder-plus-7-reglen.


Du kan se, at mænd grundlæggende følger reglen for præferencer for minimumsalder for ægteskabelige forhold blå søjler og seriøse datingforhold gule søjler.


Disse alderspræferencer svæver konsekvent omkring de værdier, der er angivet af reglen den sorte linje. Om noget, i praksis er mænd mere konservative, når det kommer til foretrukket ægteskab, idet de foretrækker en højere minimumsalder end reglen ville sige er OK. Når det kommer til seksuelle fantasier, har mænd dog præferencer for minimumsalder, der er yngre end reglen ville angive passende. For eksempel rapporterer denne prøve af årige mænd, at det er acceptabelt at fantasere om kvinder i 20'erne, hvilket reglen ville sige er uacceptabelt.


Men fantasier er selvfølgelig ikke generelt underlagt offentlig kontrol, og reglen er kun designet til at beregne, hvad der er socialt acceptabelt i offentligheden - så denne uoverensstemmelse er ikke nødvendigvis en fejl i reglen. Reglen overvurderer den opfattede accept af, at mænd bliver involveret med ældre kvinder.


I stedet rapporterer mænd om maksimal acceptable partneralder, der svæver omkring deres egen alder gennem 40'erne. Efter 40 år forbliver den maksimale alderspræference for de fleste kategorier lavere end deres egen alder. Reglen for maksimal alder er således ret ineffektiv til at fange, hvad mænd faktisk mener er acceptabelt.


Casestudie: George Clooney. Han nærmede sig linjen med to andre partnere, men er godt inden for tærsklen i sit ægteskab med Amal Alamuddin. Minimumsreglen halv-din-alder-plus-syv ser ud til at fungere for mænd, selvom maksimumsreglen kommer til kort, idet den ikke afspejler empiriske aldersrelaterede præferencer. Med andre ord, mens reglen siger, at årige kvinder kan føle sig trygge ved at date årige mænd, afspejler dette ikke kvinders sociale præferencer og standarder.


Kvinder i 40'erne tror, ​​at cirka 35 år eller ældre er acceptabelt for ægteskab eller et forhold. Reglen siger, at det er acceptabelt for årige kvinder at date mænd, der er op til 46 år, men i virkeligheden oplyser årige kvinder, at deres maksimale acceptable partneralder ville være mindre end 40 omkring Case Study: Demi Moore. På tidspunktet for deres adskillelse i , havde Kutcher, dengang 33 dog krydset minimumstærsklen Nysgerrige outsidere er hurtige til at vurdere, hvornår de kan se en stor aldersforskel mellem to romantiske partnere.


Måske er det derfor, reglen er så tiltalende. I en verden, hvor mange sociale normer ofte er uudtalte, definerer halv-din-alder-plus-7-reglen konkret en grænse. Men reglen kortlægger ikke perfekt på faktiske rapporter om, hvad der er socialt acceptabelt. Til tider er det for stringent, men oftest virker det for skånsomt og tolererer alderssammenkoblinger, som de fleste mennesker ikke er komfortable med.


Så hvis du følger reglen om halvdelen af ​​din alder plus 7 år, skal du vide, at den muligvis ikke er perfekt eller virkelig afspejler aldersrelateret præference. Du kan også sørge for at henvise til den maksimale alder med omtanke - minimumsalderens retningslinje ser ud til at være mere på mål og mere for mænd end kvinder.


Buunk, B. Alderspræferencer for kammerater i forhold til køn, egen alder og involveringsniveau. Evolution and Human Behavior, 22, Theresa DiDonato, Ph. Ego og selvtjenende fordomme former den livshistorie, vi deler med verden – og med os selv.


Den gode nyhed: Et internt regnskab vil hjælpe os til bedre at forstå, hvem vi virkelig er. Theresa E. Vi havde begge mistanke om, at aldersforskellen kunne være signifikant, men undgik emnet så længe som muligt.


Alligevel tjener det ikke noget formål at benægte virkeligheden. Hun troede, jeg var, jeg er, jeg håbede, hun var sidst i tyverne. Hun var fem år er én ting. Selv ti år kan man begynde at rationalisere. Alligevel er 18 år svære at retfærdiggøre. Når det er sagt, er en fyr på 41, der squirer en kvinde på 23, langt mere kontroversiel end en årig mand, der dater en årig kvinde. Der er en uofficiel regel, der eksisterer, selvom ingen ser ud til at vide, hvor den stammer fra.


Dette fører til nogle rimelige resultater. En årig bør date nogen mindst En årig bør holde sig sammen med nogen i det mindste For nogen på 70 år er den nederste grænse for respektabilitet. Problemet med dette er, at uofficielle retningslinjer er præcis det.


Så hvis 40 og 27 er acceptable, kan man sige, at 41 og 26 er tæt nok på. Alligevel bliver den glatte bakke kort efter 44 og 24, hvilket kan føre til Lolita-situationer og andre forbrydelser. Nogle vil måske stille et andet spørgsmål. Hvis en mand er 40, svarer et par årige til at date en årig? Fra et respektabelt synspunkt nej. Fra et pral og go high-five dine venners synspunkt, ja.


Hvis manden er milliardær, følger det med territoriet. Faktisk er hele pointen med at blive milliardær, at mænd ikke er bundet af hverdagens regler, der begrænser os andre. Når man er en syvårig milliardær, hvad er der ellers at gøre? At være milliardær er ikke den virkelige verden, og selv milliardærer møder nogle gange konsekvenser. Berlusconi er blevet anklaget for at have haft sex med en kvinde under den lovlige lavalder.


Det er voldtægt på ethvert sprog og har intet med dating at gøre. I den virkelige verden af ​​dating er der få faktiske regler.

No comments:

Post a Comment