Tuesday, December 21, 2021

Antiikkinen pullo dating koksi

Antiikkinen pullo dating koksi



perustuu oletuksiin ja logiikkaan ja on parhaimmillaan yleistä " Munsey Jotkut suuremmista lasinvalmistusyrityksistä, antiikki pullo dating koksi, antiikki pullo dating koksi Owens-Illinois Glass Company ja Chattanooga Glass Company valmisti Coca-Cola-pulloja ja muita virvoitusjuomapulloja satoihin eri kaupunkeihin ympäri Yhdysvaltoja. Kuten Munsey myös huomauttaa - "Suurin osa siitä, mitä nykyään käytetään pullojen päivämäärään Ennen kuin hyppäämme avaimeen, on jälleen korostettava, että yksikään avain ei voi saada käyttäjää täysin tarkkaan päivämäärään millekään pullolle. Lyhyyden vuoksi useimpia erityisiä viittauksia ei ole merkitty avaimen kertomuksiin.





9. Kiinalainen Coca-Cola-pullo, 1500 dollaria



Foorumit Uudet viestit Hae foorumeita. Mitä uutta Uudet viestit Uusi media Uuden median kommentit Uudet profiiliviestit Viimeisin toiminta. Media Uusi media Uudet kommentit Hae mediaa. Jäsenet Nykyiset vierailijat Uudet profiiliviestit Hae profiiliviestejä. Sivuston tukija. Kirjaudu sisään Rekisteröidy. Mitä uutta Hae Hae kaikkialta Threads Tämä foorumi Antiikkinen pullo dating koksi lanka. Hakukone: Threadloom Search XenForo Search.


Hae vain nimikkeitä. Hae Tarkennettu haku…. Uusia postauksia. Etsi foorumeilta. Kirjaudu sisään. Asenna sovellus. Ota meihin yhteyttä. Sulje valikko. Etusivu Foorumit Pullo Foorumit Mikä se on? Antiikkipullot JÄLKEEN JavaScript on poistettu käytöstä. Paremman käyttökokemuksen saamiseksi ota JavaScript käyttöön selaimessasi ennen kuin jatkat. Käytät vanhentunutta selainta.


Se ei välttämättä näytä tätä tai muita verkkosivustoja oikein. Sinun tulee päivittää tai käyttää vaihtoehtoista selainta. Treffit vanhojen coca-cola-pullojen kanssa. Viestiketjun aloittaja crkgrl Aloituspäivämäärä 24. joulukuuta crkgrl Tunnettu jäsen. Liittynyt 20. marraskuuta, Viestit Reaktiopisteet 7 Pistettä 18 Sijainti Kentucky. Jokainen, joka tuntee eri koksipullojen tyylejä ja suunnilleen näiden tyylien kattaman vuoden?


Kuten milloin Coke lopetti pullotuslaitoksen sijainnin leimaamisen pohjaan? Milloin ne siirtyivät lasissa kohotetuista Coca-Cola-merkeistä valkoisiin kohokuvioituihin kirjaimiin jne. Ystävällä on hyvin vanha koksipullo ilman tiimalasin muotoa ja kaareva antiikki pullo dating koksi. Onko mitään käsitystä, mikä aikajakso se voisi olla?


Ei ole pystynyt antiikki pullo dating koksi Internetissä toistaiseksi paljon. Kiitos avusta. Hyvää juhannusta kaikille!! GuntherHessin tunnettu jäsen. Liittynyt 13. joulukuuta, viestejä 11, reaktiopisteet 6 pistettä 0 sijainti Frederick Maryland. html Kokeile tätä sivustoa saadaksesi treffitietoja. capsoda Tunnettu jäsen, antiikki pullo dating koksi.


Liittynyt 15. marraskuuta, viestejä 9, reaktiopisteet 2 pistettä 0 Location Seminole, Alabama, USA. Kohokuvioitu hobble hame [tiimalasi] pullo tuli ulos ja sitä käytettiin aivan varhaiseen s, sen jälkeen vaihdettiin kiinnitettyyn värilliseen hobble hamepulloon. Muista, että jotkut pullottajat olivat itsepäisiä eivätkä vaihtaneet vaihtoon ennen pitkää. Coke Cola -pullottaja Pensacolassa, Floridassa, ei vaihtanut ja joutui myymään loppuun vuonna. Vaihto todella tapahtui pulloon.


Pian sen jälkeen, kun he siirtyivät patentoituun Dec. Niitä oli paljon antiikki pullo dating koksi pulloja näissä kahdessa tilauksessa. Väärät värit. Toivottavasti tämä auttaa. Capsoda ja Gunther, kiitos paljon näistä linkeistä. He todella auttoivat. Näyttää siltä, ​​että vanhalta lauttapaikalta löytämäni on paikallisesti pullotettu välillä Lautta lopetti liikennöinnin, joten se on järkevää. Toivottavasti kaikki nauttivat lomasta.


Täällä lukiessa näyttää siltä, ​​että kysytään, kuinka paljon pullo voi olla, katsotaan huonoksi. Ystäväni, jolla on Coca-Cola-pullo, joka on valmistettu ennen hobble-hamesuunnittelun tuloa, yrittää selvittää sen arvoista.


Uskon, että hän on etsinyt ebaysta ilman onnea. Voiko kukaan antiikki pullo dating koksi meitä oikeaan suuntaan? Ihmiset kysyvät arvoja tällä foorumilla koko ajan, minä mukaan lukien, antiikki pullo dating koksi. En usko, että kenelläkään on ongelmaa sen kanssa. Luulen, että ihmiset odottavat sinun tekevän ensin vähän omaa tutkimusta ja tarkistavan helpot lähteet, kuten Ebay.


Minusta olisi huono muoto kysyä pullon arvoa, kun 10 samanlaista myydään juuri eBayssa. Älä myöskään aina odota nopeaa vastausta, joskus ihmiset täällä ovat kiireisiä tai he eivät vain tiedä. Selvennykseksi, tämä ei ole minulle, vaan ystävälle. Mitään suurta kiirettä ei ole tarkoitettu tai oletettu. Henkilökohtaisesti en myyisi yhtään löytöstäni. Niitä oli liian hauskoja saada. Ystäväni sanoo katsoneensa ebaysta.


Lähetin hänelle myös tämän sivuston pari viikkoa sitten. Yksi asia, josta pidän todella tällä foorumilla, on se, että monilla on omat erikoisuutensa ja he ovat tehneet paljon tutkimusta näistä erikoisaloista. Jos en löydä vastausta useiden Internet-hakujen jälkeen, joku täällä voi yleensä ohjata minut oikeaan suuntaan. Sinun täytyy kirjautua sisään tai rekisteröityä vastataksesi tähän. Jaa: Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Sähköposti Jaa linkki. Kirjaudu sisään Nimesi tai sähköpostiosoitteesi. Uusimmat postaukset.


My Frostie Root Beer Collection Viimeisin: shadeone 32 minuuttia sitten. Virvoitusjuomat – kohokuvioidut, paperietiketit ja ACL:t. Minun 7Up Glass Collectionin viimeisin: Cola-Coca tänään AM, antiikki pullo dating koksi. Kaikki muut keräilyesineet. Tekijän merkintä Viimeisin: DavidW Tänään AM. Tumbling ennen ja jälkeen -kuvat Viimeisimmät: nhpharm Tänään AM. Puhdistus ja korjaus. Upean näköinen.


Mitään ideoita? Viimeisin: Newtothiss tänään AM. Mikä se on? Jäsenet verkossa Slabbing N Cabbing Jstorm shadeone. Yhteensä: jäseniä: 3, vieraita: Uusimmat viestiketjut. Apua 7UP-logon kanssa Aloitti Bad Yesterday klo PM Vastaukset: 3.


My Frostie Root Beer Collection aloitti Bad Yesterday klo PM Vastaukset: 4. My Dads Root Beer Collection aloitti Bad Eilen klo PM Vastaukset: 8. My 7Up Glass Collection, jonka aloitti Bad Yesterday klo PM Vastaukset: 3.


My Jersey City heartbreakers Aloitti butchndad Antiikkinen pullo dating koksi aamulla Vastaukset: 3. Antiikkipullot ENNEN Löysin uuden kaatopaikan, jossa on potentiaalia. Aloitti Mailman lauantai klo PM Vastaukset: 0. Kaivaminen ja löytäminen. Foorumin tilastot Viestit 79, ViestitJäsenet 20, Viimeisin jäsenlukko, antiikki pullo dating koksi.


Jaa tämä sivu Facebook Twitter Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Sähköposti Jaa linkki.





go Cupid-treffisivusto



Pullo ostettiin Coke-johtajalta, joka oli säilyttänyt sen varastossa ja asettanut eBayhin Coca-Cola-pullotuslaitokseen Jellicossa, Tennesseen osavaltiossa, valmisti tämän pullon, jonka lasissa oli vanhanaikainen kohokuvioitu logo. Tämän pullon valmistusajan uskotaan olevan noin, koska sivut ovat kaarevia suorien sijaan.


On lähes mahdotonta löytää näitä antiikkisia, etiketöimättömiä pulloja, jotka jäävät avaamatta. TUTUSTU: 6 tapaa tunnistaa vanha Pepsi-pullo. Kesäolympialaiset pidettiin Etelä-Korean Soulissa. Coke oli sponsoroinut pelejä, ja sponsoroinnin joukossa oli muistokoksipullo, joka myytiin korkeassa pahvilaatikossa.


Tämä pullo on ihanteellinen sinulle, jos olet olympiaharrastaja ja Coca-colan keräilijä. Pullon kaikilla kääntöpuolella on olympiakuviota. Coca-Cola käytti Applied Color Label ACL-pullojaan vuonna. Tätä pulloa käytettiin räätälöityjen tai paperitarrojen sijaan, joissa etiketit oli rakennettu suoraan lasiin. Syy ACL:stä tuli niin suosittu, koska pullotusyritysten ei tarvinnut kiinnittää tarroja uudestaan ​​ja uudestaan ​​pesun ja kuljetuksen jälkeen.


ACL-etiketit rajoittuivat kahteen väriin, mutta prosessi helpotti ehdottomasti koko tuotantoprosessia. Toimipaikat Kanawha Nuka – Cola-tehdas – Yksi lähellä tehtaan kerroksen takaosaa tason 1 lukitun oven takana. Mount Blair – kahvila-alueella. The Whitespring Resort - Ostettu Bubblesista.


New River Gorge Bridge - Länsipuoli, alemmalla tasolla. Voinko […]. Mikä Pepsissä on sinulle huonoa? Coca Cola ja Pepsi ovat olleet oikeusjuttuja joissakin kehittyneissä maissa useita sairauksia aiheuttavan aspartaamin käyttöä vastaan. Lisäksi kofeiini ja sokeri aiheuttavat erittäin riippuvuutta, mikä johtaa muihin sairauksiin, kuten diabetekseen ja elinikäiseen tapaan saada kofeiinia kehossa.


Mikä lääke […]. Siirry sisältöön, kirjoittanut Garth Barlow. Saatat olla kiinnostunut: FAQ: Mikä on Coca Cola Secret Formula? Saatat olla kiinnostunut: Usein kysytty: Miksi Coca Cola maistuu niin hyvältä? Newman ymmärsi tämän kaiken nihkeästi muokkauksellaan vanhasta sanonnasta: "Tämä pullotreffiavain on viisaiden ohjaamiseksi ja tyhmien tottelevaisuuteen. Tämä verkkosivusto on suunniteltu sisältämään Newman-avaimen ongelmien ratkaisemiseen tarvittavat tiedot, kuvat ja kuvat, vaikka hänen varoituksensa on edelleen voimassa, vaikkakin toivottavasti vähemmän.


Tämä koko verkkosivusto on pohjimmiltaan avain pullojen päivämäärään ja kirjoittamiseen. Huomautus: Cecil Munseyn poikkeuksellinen kirja yleisestä pullonkeräyksestä - The Illustrated Guide to Collecting Bottles - sisälsi luvun "Treffipullot. ja Tämän sivuston kirjoittaja suosittelee kuitenkin Dr. Vaikka paino onkin jo kauan loppunut, se on edelleen laajalti saatavilla Internetin käytettyjen kirjojen sivustoilla, eBayssa® ja käytettyjen kirjakaupoissa. Ennen avaimeen hyppäämistä on jälleen korostettava, että yksikään avain ei voi saada käyttäjää täysin tarkkaan päivämäärään millekään pullolle.


Paras, mitä seuraava näppäin voi tehdä, on saada käyttäjä luotettavasti lähelle ajanjakson arvio. Muut tämän verkkosivuston tiedot on yleensä tarkistettava tietyn pullon tietojen hienosäätämiseksi. Lisäksi on yleensä otettava yhteyttä muihin tämän sivuston ulkopuolisiin viittauksiin saadaksesi mahdollisimman täydellisen treffi- ja kirjoitustarina jokaisesta pullosta. Näitä ovat aikakauslehdet, yrityshakemistot, lasinvalmistajien luettelot, ammattilehdet ja niihin liittyvät julkaisut sekä muut lähteet, joita on liian paljon yksityiskohtaisesti.


Pidä tämä kaikki mielessäsi, kun etenet seuraavan avaimen läpi ja jatkat muille verkkosivuston sivuille onnea! "PULLON TEITÄMINEN" -prosessi alkaa tästä! Aloita kysymyksestä 1 ja seuraa kysymykset ehdotetulla tavalla.


Tällä sivulla lueteltujen diagnostisten ominaisuuksien ja terminologian ja muiden verkkosivustojen välillä on usein hyperlinkkejä. Tämä tehdään, jotta käyttäjä voi saada lisätietoja tai selvennyksiä, kun hän etenee avaimen läpi. Seuraa näitä linkkejä vapaasti, koska ne vievät käyttäjän lisätietoja pullon päivämäärästä ja tunnistamisesta ja toivottavasti lisäävät käyttäjiä tietämystä ja ymmärrystä pullon avaamisesta. Tältä sivulta alla olevat kolme kysymystä vastaavat useisiin tiettyä pulloa koskeviin peruskysymyksiin.


Vastaukset näihin kysymyksiin ohjaavat käyttäjän toiselle kahdesta lisätreffisivusta, jotka ovat tämän avaimen laajennuksia kahdelle suurelle pulloluokalle: suupuhalletut pullot ja koneelliset pullot. Lue kysymykset - ja niihin liittyvät selitykset ja poikkeukset - erittäin huolellisesti, koska oikea vastaus on ratkaisevan tärkeä "avaimen" oikealle siirtymiselle. Katso esimerkkejä tämän treffiavaimen käytöstä Esimerkkejä historiallisten pullojen treffipulloista -sivulta.


Tämä sivu opastaa käyttäjän läpi seitsemän erityyppisen ja ikäisen pullon avaimen, joista useat ovat rinnakkain vertailuja hyvin samankaltaisista eri aikakausien pulloista. Tämä sivu näyttää myös, kuinka muut tämän verkkosivuston osat voivat tarjota kyseiseen pulloon liittyviä tietoja.


Katso Tietoja tästä sivustosta -sivulta lisätietoja kirjoittajasta ja avustajista. Lyhyyden vuoksi useimpia erityisiä viittauksia ei ole merkitty avaimen kertomuksiin. Ne on merkitty muilla verkkosivuilla, jotka laajentavat avaimessa yhteenvetotietoja.


Avuksi toisinaan monimutkaisessa prosessissa, jolla määritetään tietyn pullon todennäköinen päivämääräalue, on 20-sivuinen yhteenveto-opas treffipulloista, johon on liitetty 5-sivuinen Pullontreffityötaulukko, joka on laadittu erillisenä PDF-dokumenttina, jossa on yhteensä 25 sivua tulostettavaksi.


Asiakirjojen ensimmäinen osio ensimmäiset 20 sivua on tiivistetty versio kolmesta verkkosivusta, jotka muodostavat pullotreffikysymysten "avaimen", joka alkaa tällä sivulla olevilla kolmella kysymyksellä, jotka on lueteltu alla ja jatkuu mouth-blown Bottles Dating -kysymyksiin. sivu tai koneellisesti valmistettujen pullojen treffisivu.


Asiakirja sisältää suurimman osan samoista täysvärikuvista, jotka löytyvät näiden pullontreffien tärkeimpien verkkosivujen kysymysten ohesta. Se sisältää myös helposti seurattavan ja täytettävän laskentataulukon, joka ohjaa käyttäjää.


Tämä PDF-dokumentti on pohjimmiltaan sama kuin alla alkava kysymyssarja ja sitä voidaan käyttää niiden sijasta. Se ei tietenkään voi linkittää kysymyksissä käytettyihin pulloa kuvaaviin termeihin, joissa on usein kuumia linkkejä, jotka avaavat toisen ikkunan, joka määrittelee tai kuvaa termiä. Jos tiedät, että pullosi on suupuhallettu eli käsintehty, napsauta Mouth-blown Bottles siirtyäksesi suoraan kyseiselle sivulle.


Jos olet epävarma alla olevan kuvan kohokuviointi- tai pystysuorassa muotisaumassa olevista saumoista, napsauta Pullon morfologiaa nähdäksesi tämän alasivun kuvauksen ja selityksen näistä ja monista muista tärkeistä pulloon liittyvistä fyysisistä ominaisuuksista. Palaa takaisin tälle sivulle sulkemalla Pullon morfologia -sivu.


Pystysuora sivusauma olutpullon kaulassa päättyy reilusti viimeistelyn alle, mikä osoittaa, että se on ainakin osittain käsintehty - n.


KYLLÄ - Pullossa on kohokuviointi tai näkyvissä pystysuorat muottisaumat jossain rungossa kantapään ja viimeistelyn tai huulen pohjan välissä. Pullossa voi olla muottisauma, mutta ei kohokuviointia, mutta kaikki kohokuvioidut pullot on muovattu jollain tavalla ja niissä on muottisauma, vaikka ne eivät heti näkyisikään.


Suurin osa 1800-luvulla ja lähes kaikki 1900-luvulla tehdyistä pulloista valmistettiin muoteissa, joten "KYLLÄ" on todennäköisin vastaus tähän kysymykseen. Jos näin on, siirry alla olevaan KYSYMYKSIIN 2. Katso alla oleva huomautus 2, jos siinä on kohokuviointi, mutta se on vain lasilevyn sisällä, joka näyttää olevan kiinnitettynä pullon kaulaan, olkapäähän tai runkoon.


EI - Pullossa EI ole kohokuviointia eikä näkyviä pystysuuntaisia ​​sivusaumoja pohjassa, rungossa, olkapäässä tai kaulassa. Tämä pullo on joko vapaasti puhallettu, "dip" -muovattu tai valmistettu "turn-muotissa" eli "pastamuotissa", jossa sivumuotin saumat pyyhittiin pois valmistuksen aikana. "EI" vastaus on paljon epätodennäköisempi kuin "KYLLÄ" tähän kysymykseen, koska hyvin suuri enemmistö 1800-luvulla valmistetuista pulloista ja käytännöllisesti katsoen kaikki 1900-luvulla valmistetut pullot puhallettiin muottiin, mikä johti homesaumoihin; katso alla olevat huomautukset.


Jos olet varma, että vastaus on "EI", siirry alla olevaan KYSYMYKSIIN 3. Huomautuksia: 1. Pieni todennäköisyys, vaikka mahdollinen "EI" vaihtoehto on, että käyttäjällä on kohokuvioitu, muotoiltu pullo, jossa ei ole näkyviä pystysuuntaisia ​​sivusaumoja. Tämä voi johtua yhdestä tekijästä tai useista tekijöistä, mukaan lukien muovauksen jälkeinen kuuma lasin "virtaus", joka peittää muotisaumat, pullon rungon palokiillotus tai epätyypillisen hyvä muottiosan sovitustarkkuus.


Katso tarvittaessa tarkasti pullon olkapäätä - paras paikka nähdä pystysuorat sivusaumat suupuhalletuissa ja useimpien koneellisesti valmistettujen pullojen kohdalla - hyvässä valossa käsilinssillä nähdäksesi, onko siellä ainakin heikkoja todisteita siitä, missä muotin osien reunat tulivat yhteen.


Usein pystysuorat sivumuotisaumat osoittavat hyvin heikkoja muutoksia lasin tiheydessä linjoissa, joissa homesaumien odotetaan olevan. Jos pullon kohokuviointi on vain erikseen kiinnitetyssä blob-sinetissä, joka on samanlainen kuin se, joka näkyy hiiren oikealla napsauttamalla suurentaaksesi , eikä sitä löydy muualta pullosta, pullo on melkein varmasti suupuhallettu.


Napsauta KYSYMYS 4 saadaksesi lisätietoja tämän avaimen Mouth-Blown Bottles -osasta ja siirryt toiselle verkkosivulle. Tämä on toinen pieni todennäköisyysvaihtoehto, mutta varmasti mahdollinen. Treffipullot sivumuotisaumalla "Myytti".


Yksi pitkään jatkuneista "myyteistä" pullon päivämäärän maailmassa on, että sivumuotisaumasta voidaan lukea kuin lämpömittarista pullon iän määrittämiseksi. Ajatuksena on, että mitä korkeampi pullon sivusauma on, sitä myöhemmin se valmistettiin - ainakin aikakaudella 1800-luvun alun puolivälin ja 1900-luvun ensimmäisten vuosikymmenten välillä.


Tämän treffityökalun ilmeisesti suunnitteli Grace Kendrick kirjassaan "The Antique Bottle Collector". Kendrick's ilmaisi tämän käsitteen luvussa "The Applied Lip", joka sisältää kaavion "Ikämittari: pullojen homesaumat" Kuva 9.


Kendrick's selittää tekstisivuilla, että on totta, että muotin saumoja voidaan käyttää lämpömittarin tapaan pullon likimääräisen iän määrittämiseen. Mitä lähemmäs pullon yläosaa saumat ulottuvat, sitä uudempaa pullon valmistus on ollut. Tämän lausunnon mukana olevassa taulukossa todetaan, että aiemmin valmistetuissa pulloissa on sivusauma, joka päättyy olkapäähän tai matalalla kaulassa, välissä ja sauma loppuu juuri viimeistelyn alapuolella, välissä ja sauma päättyy viimeistelyn sisällä juuri viimeistelyn reunan ylähuulen alapuolella pinta , ja jälkeen valmistetuissa muottisaumat päättyvät aivan viimeistelyn yläpintaan, ts.


Vaikka on esimerkkejä pulloista, joissa on muottisaumat, jotka sopivat oikein näihin päivämääräalueisiin, pullojen päivämäärä on paljon monimutkaisempi kuin pelkkä sivusaumojen lukeminen.


Jos se olisi niin yksinkertaista, suuri osa tästä verkkosivustosta olisi tarpeetonta! Esimerkiksi prosessi, joka tuottaa työkaluilla viimeistelyn, poistaa usein jäljet ​​sivumuotisaumasta jopa tuuman pinnan pohjan alapuolelle, kun taas tyypillisessä levitetyssä viimeistelyssä sauma päättyy korkeammalle - aivan viimeistelyn pohjalle Lockhart et. Syynä tähän on se, että käsite nousee jatkuvasti esiin pullojen päivämäärän ja tunnistamisen kirjallisuudessa Sellarin kirjoista Sellari, jotka julkaistiin pian Kendrickin kirjan jälkeen, aina Fiken ja Heetderkin kirjoihin. Sen myös eBay®-myyjät huomauttavat usein kuvaillessaan. heidän tarjontaansa.


Katso tästä aiheesta laajempi keskustelu Lockhart et ai. Jos olet epävarma pullon reunasta, reunasta tai viimeistelystä, tarkista Pullon morfologia -alasivu. Toledo, OH. pullo valmistettu Owens Bottle Machinella - n. Tämä on "konevalmistettu" pullo tai purkki, ja siinä on yleensä myös erittäin diagnostinen vaakasuora muottisauma juuri viimeistelypohjan alapuolella, joka kiertää kaulaa.


Vasemmalla olevassa kuvassa näkyvät molemmat muotisaumat, klikkaa suurentaaksesi. Jos pullosi sopii tähän kuvaukseen, napsauta Konevalmistetut pullot siirtyäksesi aiheeseen liittyvälle verkkosivulle, jonka avulla käyttäjä voi etsiä lisätietoja pulloista, jotka on valmistettu lähes kokonaan 1900-luvulla jollain automaattisella tai puoliautomaattisella pullokoneella.


Suurin osa U.

No comments:

Post a Comment